Dispositivos e acessórios
Hibiscus and Raspberry Tart
Preparação 15min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcional)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
73.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
994.4 kJ /
237.7 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
37.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pink with Purpose
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Sauerkraut
96 Std.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Minestrone
45 Min