Dispositivos e acessórios
Steamed lemon cake
Preparação 30min
Total 2h 20min
12 slices
Ingredientes
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp flour, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
sugar180 g
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
eggs3
-
milk20 g
-
flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces100 g
-
15 g coconut oilneutral oil (e.g. sunflower, rapeseed)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
1209 kJ /
289 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pears in red wine
3h 20min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Chopped vegetable salad
10min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Galapagos Mocktail
10min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Yoghurt cake
1h 40min
Cheesecake (unbaked)
5h 30min
Gluten-Free Rolls
1h 20min