Dispositivos e acessórios
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil divided1 oz
-
boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided21 oz
-
salt divided½ tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinches
-
onion quartered5 oz
-
ripe tomatoes in pieces7 oz
-
1 fresh jalapeño pepper, deseeded, slicedcanned jalapeño pepper1
-
red bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
green bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
canned black beans drained, divided9 oz
-
tomato paste1 oz
-
water3 ½ oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
corn tortillas warmed6 - 12
-
fresh cilantro leaves4 tbsp
-
sour cream3 ½ oz
-
avocados2
-
lime in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
423 mg
Proteína
24.6 g
Energia
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
36.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Beef Tostadas
1h 10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Mushroom and Beef Burger
1h
Mexican Lasagna
1h 20min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Macaroni and Cheese
35min
Tortilla Soup
25min