Dispositivos e acessórios
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
1941 kJ /
464 kcal
Gordura
8 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Five Ingredients
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Summer Squash Flatbread
50min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Avocado Tuna Boats
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min