Dispositivos e acessórios
Japanese Cheese Tarts
Preparação 10min
Total 1h 55min
24 pieces
Ingredientes
Tart shells
-
500 g cake flour, plus extra for dustinglow protein flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar120 g
-
salted butter cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg (50 g)1
Molten cheese custard
-
cream cheese softened500 g
-
fresh milk60 g
-
caster sugar100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (opcional)10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
vanilla extract¼ tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
7.8 g
Energia
1435.1 kJ /
343 kcal
Gordura
23.3 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Egg Tarts
50 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Butter Cake
1 Std.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min