Dispositivos e acessórios
Tiger Shaped Pineapple Tarts
Preparação 20min
Total 1h 50min
35 pieces
Ingredientes
Pineapple jam
-
fresh pineapples (Josaphine and Morris), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (3 cm)1500 g
-
sugar100 g
-
cinnamon stick1
Dough
-
lump sugar70 g
-
plain flour200 g
-
low protein flour (cake flour)200 g
-
full cream milk powder80 g
-
cornflour (starch)20 g
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg yolks2
-
natural vanilla extract½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
food colouring paste pink, red, yellow, green and black9 - 10 drops
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
175 mg
Proteína
2 g
Energia
595 kJ /
142 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Shallot Oil
25 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 Std. 20 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Killer Toast
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55 Min