Dispositivos e acessórios
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Preparação 5min
Total 5h
8 pieces
Ingredientes
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
184.9 mg
Proteína
2.5 g
Energia
639.8 kJ /
152.9 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nester TM7
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
KL Hokkien Noodles
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Rice Wine Fish Fillet
Keine Bewertungen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 Std.
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Asparagus Sauté
15 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min