Dispositivos e acessórios
Egg Tarts
Preparação 5min
Total 50min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
icing sugar60 g
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract1 tsp
Filling
-
icing sugar120 g
-
water350 g
-
evaporated milk100 g
-
eggs A-sized5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
745 kJ /
178 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shallot Oil
25min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Butter Cake
1h
Killer Toast
2h