![Kingfish pie Kingfish pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D19BC5E4-D0C3-498D-88ED-F23F2335B0B1/Derivates/18622c56-0a79-4299-a3b5-455e8fa99548.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2498 kJ / 597 kcal
- Proteína
- 31.8 g
- Hidratos de carbono
- 61.8 g
- Gordura
- 24.8 g
Receitas alternativas
Mini Hamburgers
4 godz. 5 min
Apple Pie Milkshake
30min
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Whoopie Pies
55 min
Homemade cheese slices
1 Std. 15 Min
Stroganoff Strudel
1 godz. 40 min
Chocolate Coco Bars
1 godz.
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Berry liqueur
30min
Arctic Roll
14ωρ.
Bloody Mary Soup
25 min