![Pasta salad with salmon and vegetables Pasta salad with salmon and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A4F5F4B-3BAA-466E-A318-A2838A274958/Derivates/DDB37B76-399C-4DDC-ACC3-F4F2FB7A9B0E.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1200 g water
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp salt
-
400
g fresh salmon fillets, skinless
ou 400 g swordfish fillets - 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1 pinch ground black pepper (opcional)
- 10 g lemon juice (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1497 kJ / 357 kcal
- Proteína
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 14 g
- Fibra
- 5.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Stout Beer Ice Cream Float
Nenhuma avaliação
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Lamb stew
Nenhuma avaliação
Beef Stroganoff
45 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Salmon burgers
25 min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Summer Bolognese Bowl
45 min