Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped
-
250
g Egyptian rice
ou 250 g short-grain rice - 1000 g water
- 10 - 12 peppers, mixed, medium-sized
- 200 g onions, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp Arabian spice mix
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
- 2 small green chillies
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 400 g raw shrimps, peeled, deveined
- 30 g lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2079 kJ / 346 kcal
- Proteína
- 16.5 g
- Hidratos de carbono
- 51.5 g
- Gordura
- 8.2 g
Receitas alternativas
Salmon kabsa
40 λεπτ.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Salmon kabsa
35 Min
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Red lentil soup with cumin
55min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20 phút
Russian salad
1h 15min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Zebra bundt
1h 10min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min