![Chicken curry with okra (quwarman al dajaj) Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aac23587-243f-4dea-b875-045b9804ae2d/Derivates/35411a10-ba0a-4d16-9f4d-1de1000b2c38.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (2 cm), sliced
- 250 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp Arabian spice mix
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground cardamom
- ½ tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1000 g chicken breast, cut into cubes (4 cm)
- 400 g water
- 1 loomi (dried lime), pierced (see tip)
-
2
tsp chicken stock paste, homemade
ou 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 200 g fresh baby okra
- 5 sprigs fresh coriander, finely chopped to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1138 kJ / 271 kcal
- Proteína
- 41.2 g
- Hidratos de carbono
- 10.5 g
- Gordura
- 7.2 g
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