
Versões compatíveis
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Baked fish
- 1 - 2 pinches salt, fine to taste
- 6 - 8 cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)
- 1 - 2 pinches black pepper, freshly ground to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g shrimp, raw, peeled, deveined
ou 395 g mussels, fresh, cleaned - 340 g whipping cream light
- 200 g goat's cheese in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned
- 995 g water to clean
Rice
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 889 kcal / 3720 kJ
- Proteína
- 53 g
- Gordura
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 24 g
- Sódio
- 1105 mg
Receitas alternativas
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Savoury Crayfish Éclairs
1 Std. 20 Min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Chicken in peach sauce
40 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min