Versões compatíveis
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Baked fish
- 1 - 2 pinches salt, fine, to taste
- 6 - 8 cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)
- 1 - 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g shrimp, raw, peeled, deveined
ou 395 g mussels, fresh, cleaned - 340 g whipping cream, light
- 200 g goat's cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 995 g water, to clean
Rice
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3720 kJ / 889 kcal
- Proteína
- 53 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 48 g
- Gordura saturada
- 24 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 1105 mg
Receitas alternativas
Shrimp Sauté
25 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 Std.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min