Dispositivos e acessórios
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
Preparação 45min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 Tbsp
-
1 heaped tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal flour80 g
-
semolina, durum wheat240 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat for stewing, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
4263 kJ /
1018 kcal
Gordura
41 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
111 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Flavours
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Harissa
20 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Beef Madras
1 godz. 30 min