Dispositivos e acessórios
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
Preparação 1h
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
Almond paste filling
-
blanched almonds250 g
-
sugar80 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter soft30 g
-
orange flower water1 Tbsp
Folding and frying briouats
-
filo pastry cut in strips (36 cm x 6 cm)250 g
-
unsalted butter melted50 g
-
egg yolk lightly whisked1
-
oil for frying
-
honey300 g
-
orange flower water½ Tbsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
494 kJ /
118 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Flavours
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Marble Cake
2h 10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Mango, Orange and Strawberry Juice
10min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Marble cake
2h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Moroccan Mint Tea
25min