Dispositivos e acessórios
Red Lentil Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves20 - 25 g
-
onions quartered100 g
-
sunflower oil20 g
-
ground cumin to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
water1100 g
-
2 - 3 tsp vegetable stock paste, homemade, to tastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled to taste2 - 3
-
red lentils300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
1245 kJ /
297 kcal
Gordura
7 g
Fibra
14 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Carrot and Coriander Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Lentil and spinach soup
50min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min