Dispositivos e acessórios
Speltbrød
Preparação 10min
Total 1h 45min
30 skiver
Ingredientes
-
speltkerne700 g
-
vand lunkent550 g
-
4 tsk tørgær, smuldretgær smuldret40 g
-
sukker2 tsk
-
solsikkekerner100 g
-
allehånde, stødt1 knivspids
-
koriander, stødt¼ tsk
-
salt2 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Proteína
4 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
2 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Blomsterbrød
1h 5min
Æblehorn
Nenhuma avaliação
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit briochebrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação
Nem brioche
Nenhuma avaliação
Brød uden form
1h 35min