Dispositivos e acessórios
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
2325 kJ /
556 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7.7 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South American Party
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 Min
Cheese Arepas
50 Min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 Min
Pico De Gallo
15 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Varoma Pizza
1 Std.
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Quinoa Salmon Patties
1 Std. 20 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min