Dispositivos e acessórios
Pistachio Pesto
Preparação 10min
Total 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
garlic clove1
-
lemons thin peelings of skin of both, juice of 12
-
pistachio nuts, unsalted, peeled30 g
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
salt or to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
647 kJ /
157 kcal
Gordura
16 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Add Some Sauce!
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Quince Tart
50min
Asparagus cream soup
30min
Guacamole
10min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Polenta
1h
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min