Dispositivos e acessórios
Pistachio Pesto
Preparação 10min
Total 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
garlic clove1
-
lemons thin peelings of skin of both, juice of 12
-
pistachio nuts, unsalted, peeled30 g
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
salt or to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
647 kJ /
157 kcal
Gordura
16 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Add Some Sauce!
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Puy Lentil Dip
45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min