Dispositivos e acessórios
Peruvian Ceviche
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (opcional)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
947 kJ /
226 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South American Party
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Seafood Pozole
1h 15min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Pozole Blanco
1h 40min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Immune Booster
10min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Ceviche
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Tuna Tartare
40min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min