Dispositivos e acessórios
Peruvian Ceviche
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaf plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
½ red chilli, seededhabanero chilli seeded½
-
clam juice (opcional)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
947 kJ /
226 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South American Party
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Frozen Negroni
3h 15min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Salmon Tartare
25min
Torta Pasqualina
1h 50min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Caesar Salad
30min
Salmon tartare
10min
Pisco Sour
10min
Salmon Tartare
10min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min