
Dispositivos e acessórios
Peruvian Ceviche
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
sweet potatoes unpeeled (approx. 150 g each)2
-
lime juice, freshly squeezed150 g
-
garlic cloves2
-
coriander leaves plus extra to garnish2 Tbsp
-
red onion 40 g thinly sliced80 g
-
habanero chilli seeded½
-
clam juice (opcional)50 g
-
ice cubes4
-
fresh sea bass fillets skinless, cubed (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillets, skinless cubed (1 cm)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
226 kcal /
947 kJ
Proteína
20 g
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
13 g
Fibra
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

South American Party
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda