Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
ou ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1408 kJ / 337 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 20 g
Receitas alternativas
Greek Style Pork Stew
30min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Beef Stroganoff
1h
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min