Versões compatíveis
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2616 kJ / 625 kcal
- Proteína
- 47.7 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 25.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min