Versões compatíveis
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2616 kJ / 625 kcal
- Proteína
- 47.7 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 25.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1h
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Chicken Étouffée
45 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Honeyed Chicken
25min
Saffron Chicken Penne
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min