Versões compatíveis
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken Curry
- 400 g chicken thighs, boneless and skinless, each cut in 4 pieces
- 2 garlic cloves
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g white rum
- 150 g onions, quartered
- 30 g sunflower oil
- 1 dried red chilli
- 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
- 200 g coconut milk
- 20 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp curry powder
- 1 tsp fine sea salt
Basmati Rice
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g basmati rice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4048 kJ / 968 kcal
- Proteína
- 40.5 g
- Hidratos de carbono
- 25.3 g
- Gordura
- 78.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta al Arrabiata
30 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nenhuma avaliação
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Vegetable Stock Paste
50min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Curried Butternut Cream Soup
35min