
Dispositivos e acessórios
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
Preparação 15min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
Chicken Curry
-
chicken thighs, boneless and skinless each cut in 4 pieces400 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
white rum50 g
-
onions quartered150 g
-
sunflower oil30 g
-
dried red chilli1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
coconut milk200 g
-
toasted sesame oil20 g
-
curry powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Basmati Rice
-
water500 g
-
fine sea salt1 pinch
-
basmati rice100 g
Nutrição por 1 portion
Energia
968 kcal /
4048 kJ
Proteína
40.5 g
Gordura
78.3 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda