Dispositivos e acessórios
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
Preparação 15min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
Chicken Curry
-
chicken thighs, boneless and skinless each cut in 4 pieces400 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
white rum50 g
-
onions quartered150 g
-
sunflower oil30 g
-
dried red chilli1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
coconut milk200 g
-
toasted sesame oil20 g
-
curry powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Basmati Rice
-
water500 g
-
fine sea salt1 pinch
-
basmati rice100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
40.5 g
Energia
4048 kJ /
968 kcal
Gordura
78.3 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Saffron Chicken Penne
30min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Vegetable Soup
35min
Cottage Pie
1h 10min
Mashed Potatoes
45min
Chicken Korma
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min