Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.4 36 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

Hollandaise Sauce
  • water
    15 g
  • lemon juice
    30 g
  • unsalted butter diced
    225 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
  • coriander leaves
    30 g
    30 g fresh parsley leaves
  • lemon thin peelings of zest only
    1
  • jasmine rice
    285 g
  • water
    1000 g
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • green asparagus
    340 g
    340 g broccoli florets
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
    450 g
  • lemon juice
    1 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 903 kcal / 3778 kJ
Proteína 33 g
Gordura 58 g
Hidratos de carbono 62 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 32 g
Sódio 672 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...