
Dispositivos e acessórios
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
coriander leaves30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
green asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
903 kcal /
3778 kJ
Proteína
33 g
Gordura
58 g
Hidratos de carbono
62 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
32 g
Sódio
672 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda