Dispositivos e acessórios
Fried Beehoon
Preparação 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake (opcional) cut in thin slices150 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (opcional)30 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder (opcional) homemade or store-bought½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
797 mg
Proteína
7.8 g
Energia
2018.2 kJ /
482.4 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
78.3 g
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