Dispositivos e acessórios
Chicken moghrabieh
Preparação 10min
Total 25h 15min
6 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
864.4 mg
Proteína
40.3 g
Energia
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Gordura
23 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
55.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Adobo beef
1h 10min
Tarator (tahini dip)
5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Green goodness soup
10min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Mango lassi
5min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Sicilian iced coffee
4h 10min