Dispositivos e acessórios
Sesame and chia seed loaf
Preparação 15min
Total 2h 20min
12 slices
Ingredientes
-
butter for greasing
-
basmati rice110 g
-
millet80 g
-
quinoa40 g
-
chickpea (besan) flour (see Tips)40 g
-
buckwheat flour (see Tips)90 g
-
arrowroot flour70 g
-
coconut flour70 g
-
chia seeds plus extra for sprinkling40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
agave syrup or coconut syrup2 tbsp
-
water plus extra for brushing400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
coconut oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
sesame seeds for sprinkling
-
sea salt flakes for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
393.5 mg
Proteína
6.3 g
Energia
906.3 kJ /
215.8 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buckwheat bread
2h 5min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Millet flour bread
2h 35min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min