Dispositivos e acessórios
Toum
Preparação 10min
Total 15min
530 g
Ingredientes
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 530 g
Sódio
2472 mg
Proteína
12 g
Energia
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Gordura
400.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
38.5 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spanish flan
7h 55min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Lamb sfiha
1h 20min
Spiced lamb flatbread
2h
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Garlic dip (toum)
15min
Cheese sambousek
1h 45min
Tamarind chutney
5min