Dispositivos e acessórios
Brioche buns with cheese
Preparação 20min
Total 2h 30min
14 piece
Ingredientes
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
184.5 mg
Proteína
9.3 g
Energia
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hazelnut torte
3h 15min
Beef buns
50min
Pineapple Shortbread
2h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Tangzhong milk bread
2h 45min
Fragrant pipis
30min
Pineapple buns
9h 50min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Black forest cake
5h
Angel cake
5h 15min
Strawberry champagne cake
3h 10min