Brioche buns with cheese

Brioche buns with cheese

4.7 43 avaliações
Preparação 20min
Total 2h 30min
14 piece

Ingredientes

Brioche buns
  • full cream milk
    220 g
  • fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast
    40 g
  • white sugar
    100 g
  • plain flour plus extra for dusting
    500 g
  • salted butter softened
    80 g
  • egg
    1
  • egg yolk (reserve egg white for filling)
    1
  • sea salt
    ½ tsp
Cheese filling
  • egg
    1
  • white sugar
    80 g
  • vanilla sugar
    1 tsp
  • fresh ricotta cheese well-drained, or quark
    500 g
  • sour cream
    100 g
  • egg white lightly beaten
    1

Nutrição por 1 piece

Energia 313.1 kcal / 1314.9 kJ
Proteína 9.3 g
Gordura 12.3 g
Hidratos de carbono 41.6 g
Fibra 1.4 g
Gordura saturada 7.4 g
Sódio 184.5 mg

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