Dispositivos e acessórios
Mango sago pudding
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
sago (see Tip)100 g
-
milk450 g
-
coconut milk200 g
-
fresh mango flesh, ripe, peeled and cut into pieces, plus extra to serve450 g
-
sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
egg yolks2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
69.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teochew Braised Mixed Platter
Nenhuma avaliação
Mee Siam Kuah
1h 5min
Gluten-Free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Nenhuma avaliação
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Nenhuma avaliação
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Ube ice cream
12h 10min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min