Dispositivos e acessórios
Mango sago pudding
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
sago (see Tip)100 g
-
milk450 g
-
coconut milk200 g
-
fresh mango flesh, ripe, peeled and cut into pieces, plus extra to serve450 g
-
sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
egg yolks2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
69.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chinese egg noodles
1h
Beef Rendang
1h 35min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Singapore Laksa
55min
No fail mash potato
20min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min