Dispositivos e acessórios
Squid ink pasta
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
99.6 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1015 kJ /
242.6 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black limited edition Thermomix®
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black sticky rice pudding
9h 40min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10h 55min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Sushi donuts
50min
Falernum syrup
48h 20min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Rabbit stew
1h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Four Heavenly Kings
Nenhuma avaliação