Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19.3 g
Energia
2719 kJ /
650 kcal
Gordura
19.3 g
Fibra
5.4 g
Hidratos de carbono
106.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breads From Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cinnamon and Date Twists
50min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Italian Easter Bread
3h 50min
Ciabattine
3h 30min
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Pizza Margherita
2h 10min
Mocha Cake
2h 5min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Onion Focaccia
3h 20min