Dispositivos e acessórios
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
Preparação 5min
Total 35min
5 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin cut in slices (1 cm)300 g
-
ground turmeric½ tsp
-
salt½ tsp
-
garlic cloves cut in slices4
-
cooking oil30 g
-
yellow onions cut in slices (0.5 cm)150 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
carrots cut in strips (4 cm)50 g
-
long beans cut in pieces (4 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
862 kJ /
206 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spicy Asian
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Char Kway Teow
15 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Masala Squid
25 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min