Dispositivos e acessórios
Chawanmushi
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.5 g
Energia
103.5 kJ /
24.8 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A TASTE OF THE WORLD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Braised Yee Mee
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Teochew Seafood Porridge
45min