Dispositivos e acessórios
Prawns and Cuttlefish with Celery
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
636 kJ /
152 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Summer seafood soup
45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Rice Wine Chicken
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min