Dispositivos e acessórios
Hot and sour soup
Preparação 5min
Total 20min
3 portion
Ingredientes
-
water500 g
-
silken tofu shredded75 g
-
fresh bamboo shoots shredded10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, shredded10 g
-
pork tenderloin cut in thin strips30 g
-
carrots shredded10 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
potato starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
black rice vinegar2 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions chopped2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
410 kJ /
98 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Lemonade
5min
Mapo tofu
15min
Curry chicken
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Stir-fried vegetables
10min
Summer seafood soup
45min
Dried Shrimp Sambal
55min