Dispositivos e acessórios
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
Preparação 20min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
Persian Flatbread
-
water430 g
-
2 tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour510 g
-
fine sea salt1 tsp
-
polenta, coarsely ground for dusting
-
oil for greasing
-
bread flour plus extra for dusting
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
-
walnuts, halved or chopped100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
fresh tarragon leaves5 g
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
fresh chives cut in pieces10 sprigs
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
olive oil50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Proteína
117 g
Energia
17075 kJ /
4078 kcal
Gordura
214 g
Fibra
32 g
Hidratos de carbono
403 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
persian vegetarian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Persian Flatbreads
1h 45min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Quick Flatbreads
20min
Seriously Seedy Crackers
30min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Houmous
13h 30min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Pitta Bread
2h
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min