Dispositivos e acessórios
Grated Carrot Salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled (approx. 4 carrots)600 g
-
shallot halved25 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil40 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)25 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
243.4 mg
Proteína
1.7 g
Energia
664.6 kJ /
158.9 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Peeled Garlic
5min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Maple-glazed Carrots
45min
Broccoli and Apple Salad
5min