Dispositivos e acessórios
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Preparação 15min
Total 2h 15min
4 portions
Ingredientes
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (opcional) for garnish
-
icing sugar for garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
8 g
Energia
3055 kJ /
732 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
77 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Patisserie
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Caramel Sauce
1h 30min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Panna Cotta
6h 15min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3h 35min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min