Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Proteína
- 74.1 g
- Hidratos de carbono
- 16.6 g
- Gordura
- 65.1 g
- Gordura saturada
- 24.8 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 2088 mg
Receitas alternativas
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Pork fillet with mustard
35min
Pears in red wine
3h 20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min