Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Hidratos de carbono
- 7.3 g
- Gordura
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 227.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Béarnaise sauce
10 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Caesar salad dressing
10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1hod. 15min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Spiced lamb flatbread
2h