Dispositivos e acessórios
Dukkah eggs with asparagus and feta
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1285.4 mg
Proteína
36.8 g
Energia
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Gordura
59.1 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
13.9 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lime and chilli corn
40min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Dairy free tzatziki
24h 5min
Lupin with broad bean salad
45min
Broccoli soup with sage oil
30min
Thai chicken wraps
40min
Asparagus and broad bean salad
25min