Dispositivos e acessórios
Pandan Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
128.1 mg
Proteína
5.4 g
Energia
577 kJ /
137.9 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
First Flavours
30 Receitas
Internacional
Internacional
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Receitas
Internacional
Internacional
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 Receitas
Internacional
Internacional
Your Cookidoo® 2025: Morning Energiser
10 Receitas
Internacional
Internacional
Your Cookidoo® 2025: Sweet Tooth
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 Std.
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Baked Salmon Sushi Cups
30 Min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min