Dispositivos e acessórios
Pandan Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
128.1 mg
Proteína
5.4 g
Energia
577 kJ /
137.9 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
First Flavours
30 Receitas
Internacional
Internacional
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Receitas
Internacional
Internacional
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 Receitas
Internacional
Internacional
Your Cookidoo® 2025: Morning Energiser
10 Receitas
Internacional
Internacional
Your Cookidoo® 2025: Sweet Tooth
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Curry Fish Head
Brak ocen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Cantonese Steamed Fish
40 min