Dispositivos e acessórios
Pandan Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
128.1 mg
Proteína
5.4 g
Energia
577 kJ /
137.9 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Nenhuma avaliação
KL Hokkien Noodles
35min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Singapore Chilli Crab
50min
Char Kway Teow
25min
Cempedak Cake
1h 30min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min