Versões compatíveis
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 450 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g honey
- 700 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 2 tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
Marinara Sauce
- 40 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 800 g tinned whole peeled tomatoes (2 x 400 g tins)
- 100 g white wine
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, chopped
Fillings
- 70 g Scamorza cheese (smoked mozzarella), cut in pieces
- 180 g vintage Cheddar cheese, cut in pieces
- 75 g pepperoni, sliced
- 60 g pitted black olives, halved
- 2 pinch fine sea salt, or to taste
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g cheese (3 types e.g. mozzarella, Cheddar, Gorgonzola)
- water, for sealing
- 75 g ricotta cheese, drained
- 70 g fresh baby spinach
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 6063 kJ / 1446 kcal
- Proteína
- 66 g
- Hidratos de carbono
- 148 g
- Gordura
- 62 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pitta Bread
2h
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40min
Chorizo Bread
1h 30min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Mini Hamburgers
4h 5 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min