Versões compatíveis
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4036 kJ / 965 kcal
- Proteína
- 119 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 50 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Sódio
- 1089 mg
Receitas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10 min
Beef Stroganoff
1h
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min