
Versões compatíveis
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 6 sprigs fresh thyme leaves only
- 80 g pancetta sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 965 kcal / 4036 kJ
- Proteína
- 119 g
- Gordura
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Sódio
- 1089 mg
Receitas alternativas
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 h 30 min
Apple Buckle Cake (TM5)
2 h
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 h 5 min
Marmalade-glazed Ham
1 h 50 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Beef Stroganoff
1 h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 h 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min