Dispositivos e acessórios
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Preparação 35min
Total 20h 45min
6 portions
Ingredientes
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Proteína
66 g
Energia
4477 kJ /
1077 kcal
Gordura
80 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Hollandaise Sauce
15min
Tuna Poke Nachos
30min
Hollandaise Sauce
15min
Bordelaise Sauce
55min
Creamed Corn
30min
Tuna Tapenade
5min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Tuna Tartare
40min
Satay Turkey Skewers
45min
Chocolate Pecan Pie
1h 10min