
Dispositivos e acessórios
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Preparação 35min
Total 20h 45min
6 portions
Ingredientes
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
1077 kcal /
4477 kJ
Proteína
66 g
Gordura
80 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda