Dispositivos e acessórios
Sumac and Quinoa Lavosh
Preparação 25min
Total 2h
18 portions
Ingredientes
-
plain flour240 g
-
quinoa cooked (cooked weight, see tip)200 g
-
poppy seeds1 tsp
-
dried fennel seeds3 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
milk330 g
-
sumac for sprinkling2 Tbsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 tsp
-
vegetable oil for drizzling2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
220 mg
Proteína
3 g
Energia
449 kJ /
107 kcal
Gordura
5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Strawberry Shrub
10min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Walnut Scones
30min
Multiseed Bread
2h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Spiced Nuts with Cranberries
30min
Persian Love Cake
1h 15min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h