Dispositivos e acessórios
Quenelles with Watercress Sauce
Preparação 40min
Total 2h 45min
4 portions
Ingredientes
Quenelles
-
white fish fillets, skinless cut in pieces375 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
unsalted butter diced100 g
Panade
-
unsalted butter diced30 g
-
milk100 g
-
plain flour50 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
egg whites from medium eggs2
-
water600 g
Sauce
-
cornflour1 Tbsp
-
single cream100 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced30 g
-
watercress plus extra for garnish150 g
-
water200 g
-
natural yoghurt100 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portions
Proteína
27 g
Energia
2502 kJ /
598 kcal
Gordura
46 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Pear Frangipane
1h 30min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Celeriac and Apple Soup
55min
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12h 5min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min