Dispositivos e acessórios
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Preparação 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.3 g
Energia
1943 kJ /
463 kcal
Gordura
24.5 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dining in with Friends
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Spring Vegetable Soup
35min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Onion soup
1h 10min
Falafel
24h
Houmous
13h 30min
Buckwheat Crêpes
30min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min