Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.5 (146 avaliações )

Ingredientes

  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 20 fresh basil leaves
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 350 g fettuccine
  • 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
  • 2 garlic cloves
  • 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 120 g pouring (whipping) cream

Nutrição
por 1 portion
Energia
2805.8 kJ / 668.1 kcal
Proteína
22.4 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Gordura
31.6 g
Gordura saturada
12.4 g
Fibra
7.9 g
Sódio
694.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas